amerikansk flyder sofa[1892] | Bokselskap
Det gjelder jo bare en smule gjensidig opfindsomhed i nye madretter, nye kærtegn og nye nipssager og sånt noe. Det er underligt, som man en stund i sit liv kan sværme for at bli gift og ha hus og værelser og sofa og piano, også kan man ganske glemme det igjen.
se hele tilbudet

 

1882 | Bokselskap
I 1883 utga Bjørnson enda en oversettelse av en amerikansk bok, Robert Ingersolls Tænk selv!, som har et langt forord med hans synspunkter på den teologiske debatten.
se hele tilbudet

 

1883 (januar-juni) | Bokselskap
Det at gjøre lykke er noget, der til en vis grad kan fylde og tilfredsstille et menneske, så at man resikerer når man længe har været vant dertil især, ikke at føle trang til nogen anden lykke end den der flyder af at «gjøre lykke».
se hele tilbudet

 

i de dage | Search Results | Bokselskap
Skulde Du kjedes ved mine Skriverier, da maae Du give mig dette at forstaae, ellers bliver jeg ved; Slusen er nu engang aabnet, og Vandet flyder af sig selv, indtil det faaer en Dæmning. Naar jeg føler mig mindre vel tilmode, tænker jeg som saa: Retournons au passé! le passé est l…”
se hele tilbudet

 

1882 | Bokselskap
I 1883 utga Bjørnson enda en oversettelse av en amerikansk bok, Robert Ingersolls Tænk selv!, som har et langt forord med hans synspunkter på den teologiske debatten.
se hele tilbudet

 

1883 (januar-juni) | Bokselskap
Det at gjøre lykke er noget, der til en vis grad kan fylde og tilfredsstille et menneske, så at man resikerer når man længe har været vant dertil især, ikke at føle trang til nogen anden lykke end den der flyder af at «gjøre lykke».
se hele tilbudet

 

i de dage | Search Results | Bokselskap
Skulde Du kjedes ved mine Skriverier, da maae Du give mig dette at forstaae, ellers bliver jeg ved; Slusen er nu engang aabnet, og Vandet flyder af sig selv, indtil det faaer en Dæmning. Naar jeg føler mig mindre vel tilmode, tænker jeg som saa: Retournons au passé! le passé est l…”
se hele tilbudet

 

« »