kaste gammel sofaHvor kan jeg kvitte meg med møbler? – Hus, hage og …
Hvor kan jeg kvitte meg med møbler? – posted in Hus, hage og oppussing: Jeg skal flytte til utlandet og skal kvitte meg med en liten sofa, seng, bord og diverse småmøbler dagen før jeg reiser. Noen som vet hvor jeg kan kvitte meg med dette? Tar gjenvinningsstasjonene betalt for å ta i mot hele møbler?
se hele tilbudet

 

Hvor kan jeg kaste møbler jeg ikke skal ha? – Generell …
Har en kontorstol jeg vil kaste…. men det er bare vanlig søppelkasser der jeg bor. Finnes det et eller annet sted i Oslo hvor man kan kaste møbler?
se hele tilbudet

 

Hvor dumper man møbler? – Backstage – VG Nett Debatt
Her lokalt går det historier om en gammel elektriker som drev med å pusse opp begge badene i huset før han flytta inn. Imens var alt som heter vann var stengt, så han brukte ei tom malebøtte som do.
se hele tilbudet

 

Nytt liv i gamle møbler | ABC Nyheter
Gammel kunnskap Møbeltapetsering er lett å komme i gang med, men det kan være greit å starte med de enklere prosjektene. – Det er veldig mye som kan gjøre hjemme, men selv om teknikken er grei, kreves det litt erfaring for at resultatet skal bli rett og stramt, sier Nina Hurum.
se hele tilbudet

 

Henting av boss/avfall/søppel – HT Express Boss
Trenger du å kaste en madrass, seng, sofa eller møbler generelt, så er det noe vi henter. Hvitevarer som er utrangerte/defekte Vi henter alt av hvitevarer, f. eks. kjøleskap, fryser, vaskemaskin, tørketrommel eller oppvaskmaskin.
se hele tilbudet

 

Hva kan leveres? | Vesar – Vestfold Avfall og Ressurs AS
Følgende kan du levere gratis på gjenvinningsstasjonene:. Papir/ papp (Kubber med drikkekartonger som leveres på gjenvinningsstasjonen er ikke med i returkatonglotteriet) Plastemballasje (levert i sekk for plastemballasje fra Vesar)
se hele tilbudet

 

Kaste sofa (i deler) – Oslo | Mittanbud.no – Få jobben gjort!
Kaste sofa (i deler) 0553 Oslo. Jeg har ikke bil, og må bli kvitt en gammel hjørnesofa… Så vidt jeg skjønner kan den kasseres gratis på Haraldsrud gjenbruksstasjon: “Fri levering av inntil 3 m3 hageavfall og større typer avfall som ikke skal i beholderen hjemme.”
se hele tilbudet

 

Fretex henter møbler og dødsbo – Velkommen til Fretex
Du kan levere klær, sko og tilbehør i Fretexboksene. Bøker, småmøbler, sportsutstyr, interiør osv. tas gjerne imot i Fretexbutikkene. Om du ønsker at Fretex skal hente møbler eller komplette dødsbo, kan du ta kontakt via mail eller du kan ringe oss.
se hele tilbudet

 

Hvor skal jeg kaste en gammel mac pc? søppeldynga …
Hvor skal jeg kaste en gammel mac pc? søppeldynga? gjennvinn – posted in Annet om maskinvare: Overskriften sier vel sitt. Hvor gjør jeg av den?
se hele tilbudet

 

[Løst] Møbelfirma som både leverer og tar med gammel sofa …
[Løst] Møbelfirma som både leverer og tar med gammel sofa? – posted in Hus, hage og oppussing: Jeg skal kjøpe meg ny skinnsofa. Den gamle skal kastes. Er det noen som har tips til møbelfirma som ville levert, hjulpet å bære inn i leiligheten, og tatt med seg den gamle sofaen som skal kastes? Jeg er fullt klar over at denne type tjeneste koster ekstra.
se hele tilbudet

 

Hvor kan jeg kaste møbler jeg ikke skal ha? – Generell …
Har en kontorstol jeg vil kaste…. men det er bare vanlig søppelkasser der jeg bor. Finnes det et eller annet sted i Oslo hvor man kan kaste møbler?
se hele tilbudet

 

Hvor dumper man møbler? – Backstage – VG Nett Debatt
Her lokalt går det historier om en gammel elektriker som drev med å pusse opp begge badene i huset før han flytta inn. Imens var alt som heter vann var stengt, så han brukte ei tom malebøtte som do.
se hele tilbudet

 

Nytt liv i gamle møbler | ABC Nyheter
Gammel kunnskap Møbeltapetsering er lett å komme i gang med, men det kan være greit å starte med de enklere prosjektene. – Det er veldig mye som kan gjøre hjemme, men selv om teknikken er grei, kreves det litt erfaring for at resultatet skal bli rett og stramt, sier Nina Hurum.
se hele tilbudet

 

Henting av boss/avfall/søppel – HT Express Boss
Trenger du å kaste en madrass, seng, sofa eller møbler generelt, så er det noe vi henter. Hvitevarer som er utrangerte/defekte Vi henter alt av hvitevarer, f. eks. kjøleskap, fryser, vaskemaskin, tørketrommel eller oppvaskmaskin.
se hele tilbudet

 

Hva kan leveres? | Vesar – Vestfold Avfall og Ressurs AS
Følgende kan du levere gratis på gjenvinningsstasjonene:. Papir/ papp (Kubber med drikkekartonger som leveres på gjenvinningsstasjonen er ikke med i returkatonglotteriet) Plastemballasje (levert i sekk for plastemballasje fra Vesar)
se hele tilbudet

 

Kaste sofa (i deler) – Oslo | Mittanbud.no – Få jobben gjort!
Kaste sofa (i deler) 0553 Oslo. Jeg har ikke bil, og må bli kvitt en gammel hjørnesofa… Så vidt jeg skjønner kan den kasseres gratis på Haraldsrud gjenbruksstasjon: “Fri levering av inntil 3 m3 hageavfall og større typer avfall som ikke skal i beholderen hjemme.”
se hele tilbudet

 

Fretex henter møbler og dødsbo – Velkommen til Fretex
Du kan levere klær, sko og tilbehør i Fretexboksene. Bøker, småmøbler, sportsutstyr, interiør osv. tas gjerne imot i Fretexbutikkene. Om du ønsker at Fretex skal hente møbler eller komplette dødsbo, kan du ta kontakt via mail eller du kan ringe oss.
se hele tilbudet

 

Hvor skal jeg kaste en gammel mac pc? søppeldynga …
Hvor skal jeg kaste en gammel mac pc? søppeldynga? gjennvinn – posted in Annet om maskinvare: Overskriften sier vel sitt. Hvor gjør jeg av den?
se hele tilbudet

 

[Løst] Møbelfirma som både leverer og tar med gammel sofa …
[Løst] Møbelfirma som både leverer og tar med gammel sofa? – posted in Hus, hage og oppussing: Jeg skal kjøpe meg ny skinnsofa. Den gamle skal kastes. Er det noen som har tips til møbelfirma som ville levert, hjulpet å bære inn i leiligheten, og tatt med seg den gamle sofaen som skal kastes? Jeg er fullt klar over at denne type tjeneste koster ekstra.
se hele tilbudet

 

Få “bestemorlukt” ut av gammel sofa? – Hus og hage …
Salmaker høres veldig dyrt ut. Vi har lyst på en gammel sofa mest pga stilen som i dag er helt borte. Men at det er penger å spare er også et argument. De store norske kjedene selger jo sofaer som er dyrere enn jeg noensinne har kjøpt bil for.
se hele tilbudet

 

« »