söderhamn soffa gulMarina om allt – marina.blogg.no
Bäckmora ligger i Njutånger mellan Söderhamn och Hudiksvall. Det är sommar och värme, eller regn och sommar och jag spenderade mina ungdomsår där. Nu för tiden känner man sig tvingad från olika håll att få sedlar i handen och det är inte lika möjligt att spendera tiden där.
se hele tilbudet

 

Marina om allt – marina.blogg.no
Lapponica Lakka, Ljust gul med ambrafärgade fräknar. Fint balanserad smak mellan hjortronens syrliga, koncentrerade fruktsmak och glassens gräddiga kropp. Fint balanserad smak mellan hjortronens syrliga, koncentrerade fruktsmak och glassens gräddiga kropp.
se hele tilbudet

 

Marina om allt – marina.blogg.no
Uppvuxen i Söderhamn och Bäckmora, Hälsingland. Boende i Kautokeino, Norge. Siffrorna säger att jag är vattuman. Det kan jag nog hålla med om i många avseenden. Ibland tycker jag att jag är extra mycket vattuman. Marina betyder nämligen kvinnan från havet. Blått är en fin färg. Rogivande.
se hele tilbudet

 

Marina om allt – marina.blogg.no
Lapponica Lakka, Ljust gul med ambrafärgade fräknar. Fint balanserad smak mellan hjortronens syrliga, koncentrerade fruktsmak och glassens gräddiga kropp. Fint balanserad smak mellan hjortronens syrliga, koncentrerade fruktsmak och glassens gräddiga kropp.
se hele tilbudet

 

Marina om allt – marina.blogg.no
Uppvuxen i Söderhamn och Bäckmora, Hälsingland. Boende i Kautokeino, Norge. Siffrorna säger att jag är vattuman. Det kan jag nog hålla med om i många avseenden. Ibland tycker jag att jag är extra mycket vattuman. Marina betyder nämligen kvinnan från havet. Blått är en fin färg. Rogivande.
se hele tilbudet

 

« »